Alle praktische info op een rijtje

Over het festival(terrein)

Het KinderMuziekFestival in Tolhuistuin Amsterdam is op 12 en 13 september. Later volgt meer info over de precieze festivaltijden.

Het KinderMuziekFestival is niet alleen leuk voor kinderen, maar óók voor volwassenen. Er zijn talloze grote en kleine optredens van artiesten die speciaal voor het festival een mooi repertoire samenstellen. Er is muziek, theater, maar ook een silent disco! Daarnaast zijn er allerlei workshops te volgen. Maar we houden het nog even in spanning… Binnenkort maken we het programma bekend, te vinden op de programmapagina.

Eten en Drinken
Bij de friettent haal je lekkere patat. Liever pannenkoeken? Ook dat hebben we in huis. Er is ook een limonadebar! Allergieën? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Er is voor ieder wat wils!
Tip: Neem je picknickkleed mee.

Het mooie groen van de Tolhuistuin is goed toegankelijk voor mindervaliden en mensen in een rolstoel. Ook kinderwagens kunnen hier gemakkelijk rondrijden. Naast de grasveldjes zijn er ook verharde wandelpaden.

Tijdens het festival lopen er fotografen rond. Wil je niet dat jij en/of je kind op de foto gezet wordt? Tik de desbetreffende fotograaf even aan om aan te geven dat je liever geen foto wil van jou en/of je kind. Zie je achteraf een foto die je liever niet gepubliceerd wil hebben? Laat het ons dan weten via info@kindermuziekfestival.nl  

Ticketverkoop

Vanwege het Coronavirus is de ticketverkoop voorlopig uitgesteld. Zodra wij meer weten brengen we iedereen op de hoogte. Als de verkoop van start gaat, zijn tickets via de ticketpagina te verkrijgen.

Over KinderMuziekFestival

Zakelijke en Artistieke leiding:  Herman Link
herman@kindermuziekfestival.nl
Programmering & Productie:  Rita Iny
rita@kindermuziekfestival.nl
Productie: Ginger Verhagen
PR & Communicatie: Nina Bakker & Maya Link 
Website & zakelijk: Tycho Hellinga
Techniek:  Rick Nieuwenhuizen, Natascha Giebels en Woody Kilibarda
Vormgeving Festival:  Sjoerd Kaandorp & Lianne Oost
Vrijwilligerscoördinatie: Bibian van Dooren-Buil
bibian@kindermuziek.nl

Wil jij meehelpen het KinderMuziekFestival onvergetelijk te maken? Dan kun je je via de vrijwilligerspagina opgeven. Hier vind je ook meer informatie over de verschillende functies. Als vrijwilliger kom je in een gezellig team terecht en maak je de vrolijke festivalsfeer van dichtbij mee. 

Om helemaal op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen van het festival kun je natuurlijk regelmatig op deze website kijken, maar we zijn óók te vinden op social media:

Verder kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, dit kan links onderaan de website. Scroll even naar beneden! 

Scroll naar top
X