Eerste namen zijn bekend!

Ben jij er al klaar voor? Dit jaar bestaat het KinderMuziekFestival vijf jaar! We hebben weer een mooi programma in petto… Wat dacht je van optredens waarbij je kunt dansen op de muziek van beroemde óf nog niet eerder ontdekte muzikanten? Of workshops waarbij je helemaal los kunt gaan met zingen, dansen of een cool instrument? Pak je trommel en roffel nog even door, de eerste namen zijn bekend!

Muziekoptredens

Spinvis3

Saartje van Camp & Spinvis

Spinvis toert samen met zijn celliste Saartje van Camp door het hele land, maar heeft een grote liefde voor optredens op bijzondere locaties. Tegenwoordig heeft hij zijn muzikaliteit uitgebreid met het bespelen van takken, bladeren en de fietsbel. Hiermee zorgt hij voor een huiselijk gevoel met bijzonder akoestisch spel dat sprookjesachtig en vrolijk is. 

70709862_2438896973025852_3407958082955771904_o

Gerson Main

Net als afgelopen jaar is ook Gerson Main weer van de partij
op het KinderMuziekFestival in Amsterdam! Naar eigen
zeggen maakt hij dansbare poëzie, eigenzinnige levensliederen en Caribische
country. Kortom: muziek uit alle windstreken, waar de hele familie van kan
genieten. 

Geel 05 ©Willem Schalekamp

Mime Wave

Op het KinderMuziekFestival is ook volop ruimte voor muziektheater. Het gezelschap Mime Wave neemt met de kindvriendelijke theatervoorstelling ‘Geel’ het publiek mee door een magisch muzikaal mimespel in een gele stad. Grappige, gele bewoners komen door mimespeler Anastasiia Liubchenko tot leven. Dat terwijl de live muziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku zorgt voor extra magie in een omgeving waar alles, écht alles, geel is.  

SaSa Vrienden voor Altijd 1

Samba Salad

Niet te missen is natuurlijk het vrolijke Samba Salad: een bonte salade van ’s werelds lekkerste muzikale gerechten. Ze schotelen kinderen én volwassenen wereldse, jazzy klanken voor. Het geheime ingrediënt? Dat het een theaterfamilie is die familietheater maakt! Want Herman en Rita brengen samen met dochter Maya volwassen muziek voor kinderen. Daarnaast behoort het trio van Samba Salad ook bij de organisatie van het festival. 

Workshops

Kinder Muziek Festival 2019 Tolhuistuin-2740 (1)

Het zou zomaar kunnen dat je tijdens het KinderMuziekFestival een verborgen talent ontdekt tijdens één van de workshops. Zo kon je vorig jaar spelen op Afrikaanse percussie of leren zingen en rappen! 

Scroll naar top
X