Welkom op het KinderMuziekFestival!

Het KinderMuziekFestival is het liefste, meest oudervriendelijke, muzikaalste en gezelligste kinderfestival van Nederland. Dit jaar is het KinderMuziekFestival in ieder geval op 12 en 13 september in Tolhuistuin Amsterdam. Het belooft een stralende editie te worden, want KinderMuziekFestival bestaat vijf jaar!

Ga mee op een muzikaal avontuur. Geniet van een muzikale oase middenin onze hoofdstad. Van salsa tot klassiek, van jazz tot wereldmuziek. Voor piepjong gespuis óf voor de oude rakkers. Beleef een bijzonder repertoire van bekende en onbekende muzikanten of ontdek je eigen verborgen talent tijdens een workshop. Zing, speel een mooi instrument, dans en relax.

KinderMuziekFestival Bergen aan Zee voorlopig uitgesteld

Eerder zou het KinderMuziekFestival ook op 27 en 28 juni in Landgoed Huize Glory, Bergen aan Zee zijn. Vanwege het Coronavirus is dit voorlopig uitgesteld. Zodra wij meer weten brengen wij iedereen op de hoogte.

Ondertussen: KinderMuziekFestival in je woonkamer

Alhoewel de hele wereld in quarantaine zit, kunnen we niet stil blijven zitten en bedenken we allerlei muzikale thuisactiviteiten. Zo heeft Samba Saladde nieuwe single Bonita Banana uitgebracht. Zondag 5 april gaat om 10.00 uur de videoclip in première, op de laatste dag van de kindermuziekweek. 
Ook hebben we op Spotify een heerlijke afspeellijst samengesteld met allerlei artiesten die op het KinderMuziekFestival hebben gespeeld. Zo beleef je toch nog een beetje KinderMuziekFestival met het hele gezin in de huiskamer. 

Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten voor nieuws over het festival. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor de nieuwsbrief, onderaan de pagina. Regelmatig hebben we leuke challanges die je met je hele familie uit kunt voeren!

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende festivallocaties, het programma en praktische informatie.

Landgoed Huize Glory Bergen

Voorlopig uitgesteld, nieuwe datum volgt

Tolhuistuin Amsterdam
Noord

12 & 13 September 2020
Scroll naar top
X