Welkom op het KinderMuziekFestival!

Het KinderMuziekFestival is het liefste, meest oudervriendelijke, muzikaalste en gezelligste kinderfestival van Nederland. In 2021 vindt het festival in aangepaste, corona-proof vorm op 11 en 12 september plaats in Tolhuistuin AmsterdamEn deze zesde editie wordt er één voor echte avonturiers. We gaan namelijk met elkaar op muzikale ontdekkingstocht door de stadsjungle! En dat zie je terug in alles: van de optredens tot de aankleding, van de workshops en knutselactiviteiten tot het paspoort dat je bij de ingang krijgt en die bordenvol kijk- en doe-opdrachten staat. 

 

Dus bedenk maar vast een goede ontdekkingsreizigersnaam en de spannende expeditie kan beginnen! Uiteraard geniet je van mooie optredens en de tuin vormt een nog onontdekte stadsjungle, waar we bijzondere diersoorten ontdekken en allerlei avonturen kunnen worden beleefd.  

 

ALLES OVER KMF 2021!

PROGRAMMA, TICKETS, FESTIVALINFO & MEER

Het programma voor 2021 staat bol van muziek(theater) uit alle windstreken, intieme optredens om bij weg te dromen en pretconcerten in de tuin, waar heerlijk gedanst kan worden. Bekijk hieronder de aftermovie van 2020 om alvast helemaal in de stemming te komen en ga straks mee met ons op een muzikaal avontuur!   

Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten voor nieuws over het festival. Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor de nieuwsbrief, onderaan de pagina. 

Scroll naar top
X