Voorstelling

Vrienden Voor Altijd!

familieconcert

Omschrijving

40 jaar Samba Salad

In de zomer van 2018 bestaat ons gezelschap 40 jaar en wie jarig is wil graag uitdelen. Er is namelijk niets leuker dan uitdelen en helemaal als je dat met muziek kunt doen.

Vanaf april 2019 t/m juni 2019 willen wij dit o.a. vieren met een reeks van traktaties want om na 40 jaar maken en spelen alles in één dag feest te proppen is zonde. Naast ons plan om een reeks (school)concerten voor bijna alle basisscholen uit Alkmaar en omgeving te realiseren zal er ook een uitgebreide liedbundel verschijnen met het mooiste werk van Samba Salad. Na afloop van de concerten krijgt elke klas deze bundel mee naar school.

Wij splitsen de concerten in twee groepen, 1 t/m 4 en van 5 t/m 8. De oudere leerlingen krijgen een uitgebreider en groter concert in de grote zaal van Victorie en de kleinere kinderen een intiemere beleving in de kleine zaal.

De concerten voeren wij uit in een bezetting van 5 tot 8 begeleidende professionele musici alle afkomstig zijn uit onze eigen regio (Alkmaar en Bergen) en met een verleden bij Samba Salad. Met speciale gasten zoals flamencodanseres Mascha Meijman, -gitaristen Edsart Udo de Haes Arturo Ramon of -zangeres Erminia Fernandez Cordóba, trompetist Joe Rivera en vele anderen.

In het eerste deel is het een mengeling van flamencodans en -muziek dat langzaam evolueert van Afrikaanse muziek naar een spectaculair salsa concert met blazers.
Het grote thema is vriendschap, dit zal ook verder uitgewerkt worden in de promotie-campagne ‘Vrienden voor Altijd’.

Wij maken samen met collega’s en vrienden een selectie uit het enorme repertoire van Samba Salad. 40 van de geselecteerde werken komen in de bundel, hiervan wordt een groot deel ook verwerkt in beide podium programma’s.

Genre: familieconcert

Leeftijd: 4+

Duur: 60 minuten

samba-salad-groot

Luister alvast naar ons laatste album op Spotify!

Meest recente KinderMuziekFestival

Afbeeldingen

Vrienden voor altijd!

Prachtige voorstelling, ademloos zitten kijken naar dit prachtige stuk van Samba Salad!

Remco Borsato
Scroll naar top
X