Voorstelling

Van de Hak op de Tak!

Muziektheater

Omschrijving

Een unieke combinatie van internationale podiumkunstenaars uit de Nederlandse jeugdtheater en flamencowereld. In de Peña van Antonio en Carmen wordt het publiek van harte uitgenodigd om mee te doen in een aanstekelijke mix van Alegrias, Rumbas en Bulerias met verrassende uitstapjes naar Cubaanse- Arabische-, Salsa muziekstijlen en zelfs de Amsterdamse Jordaan, gebracht met humor, poëzie en oprecht enthousiasme.

Vurige dans, knallende hakken, virtuoze gitaren met gevoel voor zowel het kinder- als het ouderlijk oor. Zing, klap en dans met ons mee! Nieuwe en traditionele composities met zowel Spaanse als eigentijdse Nederlandse teksten van o.a. Sjoerd Kuyper en Herman Link en vertalingen van Garcia Lorca.

Na het daverende succes van Flamenkita, bundelen Samba Salad en Masflamenco de krachten weer voor een nieuwe voorstelling. Een unieke combinatie van internationale podiumkunstenaars uit de Nederlandse jeugdtheater en flamencowereld. Van de makers van het succesvolle flamenco sprookje ‘Flamenkita’ dat in première ging tijdens de Flamenco Biënnale van 2011 en daarna met groot succes meer dan 100 maal speelde voor volle zalen in Nederland en België.

In de Peña van Antonio en Carmen wordt het publiek van harte uitgenodigd om mee te doen in een aanstekelijke mix van Alegrias, Rumbas en Bulerias met verrassende uitstapjes naar Cubaanse- Arabische-, Salsa muziekstijlen en zelfs de Amsterdamse Jordaan, gebracht met humor, poëzie en oprecht enthousiasme.

Vurige dans, knallende hakken, virtuoze gitaren met gevoel voor zowel het kinderlijk als het ouderlijk oor. Zing, klap en dans met ons mee! Nieuwe en traditionele composities met zowel Spaanse als eigentijdse Nederlandse teksten van o.a. Sjoerd Kuyper en Herman Link en vertalingen van Garcia Lorca.

Kam je haren strak naar achteren, doe een grote bloem in je haar, trek je flamencorok aan, zet een mooie Spaanse hoed op!” Vergeet je dansschoenen niet en neem een waaier mee want het wordt heel warm! Hoor! De gitaar roept ons! ¡Olé!

Genre: Muziektheater

Leeftijd: 5+

Duur: 60 minuten

samba-salad-groot

Afbeeldingen

Scroll naar top
X