Voorstelling

Maya Zingt de Wereld Rond

muziektheater

Omschrijving

Wie met de spontane en soms wat onhandige Maya meegaat weet dat er malle en onverwachte dingen kunnen gebeuren. Met alleen een koffer vol fantasie en handi- ge spulletjes sleept ze iedereen mee op een tocht vol spannende ontmoetingen en gekke avonturen met zichzelf en grappige beestjes.

Ze komt een heel eind en niets lijkt te gek of onmogelijk, immers: ‘in je hoofd kan alles!’ Als het dan toch nog even dreigt mis te gaan is er nog altijd het publiek die maar al te graag wil helpen. Maya zingt, danst en trommelt er lustig op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar nieuwe vriend Tim mee, een verdwaalde muzika- le troubadour.

Liedjes met herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken van o.a. Samba Sa- lad en Barbatuques. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen in een kinderjasje nemen je mee op een verrassende reis. Voor iedereen vanaf drie jaar.
In 2018 bestaat Samba Salad 40 jaar en zij vieren dit o.a. met een reprise van deze solovoorstelling van Maya Link. Zij won eind 2016 de Rabobank Cultuurprijs en de Alkmaarse publieksprijs voor de Podiumkunsten.

Genre: muziektheater

Leeftijd: 3+

Duur: 50 minuten

samba-salad-groot

Maya Zingt De Wereld Rond

Trailer Maya Zingt De Wereld Rond

Afbeeldingen

Recensie

"Wie met de spontane en soms wat onhandige Maya meegaat weet dat er malle en onverwachte dingen kunnen gebeuren. Met alleen een koffer vol fantasie en handige spulletjes sleept ze iedereen mee op een tocht vol spannende ontmoetingen en gekke avonturen met zichzelf en grappige beestjes.”

Anne van Swieten
Lucebertschool, Bergen
Scroll naar top
X