Voorstelling

Mambo Jambo

familieconcert

Omschrijving

Een bruisend pretconcert voor alle leeftijden met liedjes van de verschillende CD albums van Samba Salad. Mee dansen, – zingen en – spelen is het credo. De vijf super muzikale chefkoks van Samba Salad Band presenteren een bonte salade vol muzikale lekkernijen uit de hele wereld. Nederlandse teksten met een vleugje wereldmuziek zoals Samba, Afro-Swing, Flamenco, Calypso, Jazz en Salsa en een mespuntje pittige percussie vormen samen de ingredi├źnten voor een afwisselende en smakelijke schotel waar kinderen en leerkrachten geen genoeg van kunnen krijgen!

Uit een repertoire van honderdentachtig liedjes en nog wat selecteren wij de leukste, mooiste en swingendste liedjes van ons gezelschap passend bij de gelegenheid. De speellijst kan worden aangepast aan thema, omstandigheden en leeftijden. Eventueel opgesplitst worden in twee verschillende optredens, aangepast aan het niveau van onder- en bovenbouw. Ook heel leuk voor een feest op het schoolplein of met bijvoorbeeld Sinterklaas. Met teksten van o.a. Herman Link, Sjoerd Kuyper, Theo Olthuis, Koos Meinderts & Hans Hagen.

Uitvoering: Maya Link (zang, presentatie en percussie), Rita Iny (zang, spel en percussie), Ton Nieuwenhuizen (basgitaar en zang), Mees Sidarius (drums), Roel Hazendonk (piano en keyboard) en Herman Link (zang, spel, gitaren en cavaquinho)
Van Merengue tot flamenco en van samba tot calypso, voetjes van de vloer en zing ‘Mambo Jambo’

 

Genre: familieconcert

Leeftijd: 3+

Duur: 60 minuten

samba-salad-groot

Afbeeldingen

Scroll naar top
X