Voorstelling

Het Griezelkabinet

Muziektheater

Omschrijving

Het Griezelkabinet

Heksen, spoken, monsters en andere duistere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen, de nieuwe voorstelling van het bonte gezelschap Samba Salad is niet voor watjes. De durf-spieren worden getraind met gruwelijk geestige spannende liedjes, filmfragmenten en verhalen voor iedereen vanaf 6 jaar.

De voorstelling gaat over Bart-Jan. Hij is niet bang zegt hij, nergens van. Drie plaaggeesten die uit de boekenkast zijn gekropen, voelen zich uitgedaagd en hebben het op hem gemunt. Ze zijn vast beraden hem de stuipen op het lijf te jagen. Maar of het ze zal lukken is nog de vraag. Hij laat zich namelijk niet zo snel kisten.

Voordat het echte griezelen kan beginnen word je voor de voorstelling met verschillende opdrachten klaargestoomd. Durf jij bloed te drinken als een vampier of te raden wat er verstopt zit in de glibberige voelbakken?

Deze griezelshow komt tot stand door een samenwerking met kinderboeken schrijvers Paul van Loon, Sjoerd Kuyper, Jacques Vriens en Theo Olthuis. De voorstelling is geregisseerd door Dick Hauser (Orkater). De filmregie is in de handen van Sandra Kaas (VPRO) en het hele project is geproduceerd door Herman Link, Rita Iny en Maya Link (Samba Salad).

Genre: Muziektheater

Leeftijd: 5+

Duur: 60 minuten

samba-salad-groot

Het Griezelkabinet

Trailer het Griezelkabinet

Afbeeldingen

Scroll naar top
X