Educatie

Schoolconcert ‘Vrienden Voor Altijd’

voorstelling

Omschrijving

Een feestelijk pretconcert voor alle leeftijden met liedjes van de verschillende albums van Samba Salad.

Mee dansen, – zingen en – spelen is het credo. De vijf ervaren muzikale chefkoks van de Samba Salad Band presenteren een bonte salade vol muzikale lekkernijen uit de hele wereld. Nederlandse teksten op een mengeling van pittige wereldmuziek zoals Samba, Afro-Swing, Flamenco, Calypso, Pop, Jazz en Salsa.

Uit het eigen repertoire selecteren wij de leukste, mooiste en swingendste liedjes van ons gezelschap passend bij de gelegenheid. De speellijst kan worden aangepast aan thema, omstandigheden en leeftijden. Het optreden kan bijvoorbeeld ook opgesplitst worden in twee verschillende optredens, aangepast aan het niveau van onder- en bovenbouw.

Uiteraard perfect voor een feest op het schoolplein of bijvoorbeeld Sinterklaas.

Met liedteksten van o.a. Herman Link, Sjoerd Kuyper, Theo Olthuis, Koos Meinderts & Hans Hagen.

Uitvoering: Maya Link (zang, presentatie en percussie), Rita Iny (zang, spel en percussie), Ton Nieuwenhuizen (basgitaar en zang), Mees Siderius (drums, percussie en zang) en Herman Link (zang, spel, gitaren en cavaquinho).

 

Soort activiteit: voorstelling

Discipline: muziek

Leerjaar: onder-/ bovenbouw of school breed

Duur: 60 minuten

min. aantal leerlingen: 120

max. aantal leerlingen: 180

Kosten: € in overleg. Ook in gym- of kleine sportzaal mogelijk met tribune-achtige opstelling, gymmatten, banken en stoelen. Het gezelschap neemt een eigen geluidsinstallatie mee. Elke volgend aaneengesloten optreden op dezelfde dag en locatie krijgt 40% korting.

Leerdoel:

Een feestelijk pretconcert voor alle leeftijden met liedjes van de verschillende albums van Samba Salad. Mee dansen, – zingen en – spelen is het credo.
samba-salad-groot.png

Afbeeldingen

Scroll naar top
X