Alle praktische info op een rijtje

Over het festival(terrein)

Het KinderMuziekFestival in Landgoed Huize Glory, Bergen aan Zee is voorlopig geannuleerd, we hopen snel een nieuwe datum deze zomer te plannen. 

Het KinderMuziekFestival is niet alleen leuk voor kinderen, maar óók voor volwassenen. Er zijn talloze grote en kleine optredens van artiesten die speciaal voor het festival een mooi repertoire samenstellen. Er is muziek, theater, maar ook een silent disco! Daarnaast zijn er allerlei workshops te volgen. Maar we houden het nog even in spanning… Binnenkort maken we het programma bekend, te vinden op de programmapagina.

Eten en Drinken
Bij de friettent haal je lekkere patat. Liever pannenkoeken? Ook dat hebben we in huis. Er is ook een limonadebar! Allergieën? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Er is voor ieder wat wils!
Tip: Neem je picknickkleed mee.

Het festivalterrein is gelegen middenin een natuurrijk duingebied in Bergen aan Zee. Helaas maakt dit het terrein op de meeste plekken lastig toegankelijk voor mindervaliden. Binnen Landgoed Huize Glory en op het terras is het wel begaanbaar voor iedereen, ook worden hier workshops gegeven.​

Tijdens het festival lopen er fotografen rond. Wil je niet dat jij en/of je kind op de foto gezet wordt? Tik de desbetreffende fotograaf even aan om aan te geven dat je liever geen foto wil van jou en/of je kind. Zie je achteraf een foto die je liever niet gepubliceerd wil hebben? Laat het ons dan weten via info@kindermuziekfestival.nl  

Ticketverkoop

Voorlopig is ook de ticketverkoop uitgesteld.
Zodra de ticketverkoop van start is gegaan, zijn deze te koop via de ticketpagina. 

Over KinderMuziekFestival

Zakelijke en Artistieke leiding:  Herman Link
herman@kindermuziekfestival.nl
Programmering & Productie:  Rita Iny
rita@kindermuziekfestival.nl
Productie: Ginger Verhagen
PR & Communicatie: Nina Bakker & Maya Link 
Website & zakelijk: Tycho Hellinga
Techniek:  Rick Nieuwenhuizen, Natascha Giebels en Woody Kilibarda
Vormgeving Festival:  Sjoerd Kaandorp & Lianne Oost
Vrijwilligerscoördinatie: Bibian van Dooren-Buil
bibian@kindermuziek.nl

Wil jij meehelpen het KinderMuziekFestival onvergetelijk te maken? Dan kun je je via de vrijwilligerspagina opgeven. Hier vind je ook meer informatie over de verschillende functies. Als vrijwilliger kom je in een gezellig team terecht en maak je de vrolijke festivalsfeer van dichtbij mee. 

Om helemaal op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen van het festival kun je natuurlijk regelmatig op deze website kijken, maar we zijn óók te vinden op social media:

Verder kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, dit kan links onderaan de website. Scroll even naar beneden! 

Scroll naar top
X