Koop hier je treinkaartje

Start voorverkoop: 9 augustus 10.00 uur

Ga mee op een muzikale ontdekkingsreis door verschillende zalen van Tolhuistuin Amsterdam. Koop een ticket voor een tijdslot (‘festivaltrein’) en start jouw tropische treinavontuur op 12 of 13 september tijdens het KinderMuziekFestival! Ieder half uur vertrekt er een nieuwe groep avonturiers. Toch nog even het programma bekijken? Klik hierKom een kwartier van tevoren, zodat je zeker weet dat je niet de trein mist. De reisleider wijst je de weg. 

Ticketprijzen 

  • Losse kaarten kinderen: €11,61 (vanaf 3 jaar, kinderen jonger dan 3 mogen gratis naar binnen)
  • Losse kaaren volwassenen: €14,11
  • Groepstickets (4 kinderen + 1 volwassene gratis): €46,44

Laatste tickets!

De laatste tickets zijn nog beschikbaar:

  • zaterdag – 11.40, 12.15, 12.50, 16.20 uur
  • zondag – 13.25, 16.20 uur

In verband met de 1,5 meter richtlijnen is er een maximum van 35 volwassenen die wij kunnen toelaten per treintje. Voor kinderen onder de 12 gelden de 1,5 meter restricties niet. Binnen in de zalen is er voor volwassenen 1,5 meter afstand tussen de stoelen. Bij de podia buiten in de tuin is er veel ruimte om het publiek voldoende te verspreiden. 

Word Kindermuziekvriend

Word vriend van het KinderMuziekFestival en krijg onze festivalposter en een speciaal ontworpen KinderMuziekFestival t-shirt cadeau! Voor €2o,- ben je vriend en steun je ons (én de culturele sector) om in de toekomst nog veel meer festivals te kunnen organiseren. 

Je kunt het t-shirt ophalen op het festival of gelijk bestellen in de webshop, zodat je het thuisgestuurd krijgt.

KinderMuziekFestival T-shirt
Scroll naar top
X